El manresà Josep Rodríguez es va classificat en la dotzena plaça de la prova de 125 centímetres cúbics en l'estatal del CEV (el Campionat d'Espanya de Velocitat) que es va celebrar ahir a Albacete.

Rodríguez, que havia obtingut el sisè millor temps als entrenaments de dissabte i va sortir de la segona fila, es va veure endarrerit a les voltes inicials. Finalment, Rodríguez, del Wild Wolf RACC, va entrar en 12è lloc. La victòria va correspondre a Àlex Márquez, del Catalunya Caixa Repsol, davant Francesco Bagnaia i Alex Rins, dos pilots del mateix equip. En la general, primer lloc per a Rins amb 86 punts, i ara és segon classificat Márquez, amb 70. Josep Rodríguez, que enguany ha pres part en proves del mundial de 125, és onzè, amb 15 punts.

En Moto2, el pilot de Rajadell Jaume Ferrer va acabar la prova en 23è lloc, en el qual també va sortir en la prova de la Manxa. Carmelo Morales va ser el guanyador en la categoria, davant de Jordi Torres i Iván Moreno. Ferrer, que pertany a l'equip Gigaset Laglisse, continua amb 4 punts a la classificació, els que va aconseguir l'abril a Jerez. Carmelo Morales i Jordi Torres es perfilen com els dominadors en el campionat d'Espanya i són líders, empatats a 90 punts.

En stock extreme, hi havia en la sortida Albert Santamaria, però el manresà de l'equip Prolimit Racing va haver d'abandonar després de la segona volta. La victòria va ser per a Ivan Silva, seguit d'Enrique Ferrer i David Smit. La valenciana Elena Rosell (Kawasaki PLR) va ser cinquena i va pujar al podi com la tercera en privats. A la general del campionat, Santamaria és dotzè, amb 16 punts (6 de Jerez i 10 que va assolir a Montmeló).