Els jugadors del Puig-reig van acabar el partit molt tocats després d'encaixar tres gols al camp del Sallent. L'enfrontament va ser igualat fins que Marín va obrir el marcador per als bagencs al minut 17. Un gol que va propulsar el Sallent, per a desgràcia dels jugadors berguedans, que es van veure totalment superats. Abans del descans, Marín una altra vegada, Uri i Bóltor van deixar el partit vist per a sentència amb el 4-0. A l'inici del segon temps, el Puig-reig va intentar netejar la seva imatge buscant amb insistència el gol. Clarés, al minut 76, el va aconseguir quan el conjunt berguedà ja feia més de 10 minuts que jugava amb un home menys per l'expulsió de Carreres amb vermella directa.

L'esforç va passar factura al Puig-reig i en el tram final del partit el Sallent es va espolsar la pressió del rival per acabar aconseguint un resultat escandalós. Páez al minut 82 va fer el cinquè. Uri va tornar a marcar i dos minuts abans del final, Roger va fer el setè gol per als bagencs.

Amb aquesta victòria el Sallent aconsegueix sumar nou punts de nou de possibles i se situa líder. En canvi, el Puig-reig és l'altra cara de la moneda, perquè encara no sap el que és sumar un punt aquest any a la lliga, i cau fins a la darrera posició.