També el Vila-seca va sortir envalentit i va entaular un frec a frec intens amb els bagencs. Ara bé, el Santpedor va prendre la iniciativa, i amb un sistema ben treballat va esbossar les diferències (17-13 al final del quart). En el segon període, el Santpedor va sortir amb la convicció de resoldre el duel i, amb una defensa agressiva, va recuperar una pilota rere l'altra i va col·lapsar el Vila-seca. En aquest desequilibri de forces els locals van clavar un 24-2 que va deixar el partit vist per a sentència (47-22 al descans).

A la segona part, el Santpedor no va afluixar el ritme i es va dedicar a ampliar les distàncies. Al final, els bagencs van segellar un triomf molt valuós, que els dóna confiança per afrontar els últims tres partits. La lluita del Santpedor se centra en aquests moments a eludir el descens directe de la categoria, al qual condemnen les dues últimes places, i jugar les fases de permanència.