El Club Bàsquet Artés es va prendre la revenja de la final de la Copa Bages i va derrotar el Physic Igualada per 79-86, en un partit que es va jugar divendres.

El primer quart de l'enfrontament va ser força igualat, amb alternances en el marcador, tal com mostra el resultat al final del parcial (21-22).

En el segon període els jugadors igualadins no se sentien còmodes en l'aspecte defensiu, i els artesencs van aprofitar aquest fet per ampliar les distàncies fins als 6 punts a la mitja part (37-43).

A la segona meitat, el conjunt local va millorar en defensa i va escurçar distàncies fins a situar-se només un punt per sota de l'Artés al final del tercer quart (58-59).

A l'inici dels darrers deu minuts de partit, el conjunt de la capital de l'Anoia va aconseguir posar-se davant en el marcador, i va arribar a tenir fins a 7 punts de diferència (79-72 quan faltaven 2 minuts pel final del matx). Però a partir d'aquí els jugadors locals van tenir una sèrie d'errors en defensa que van permetre als jugadors del Bàsquet Artés aconseguir un parcial de 0-14 que els va donar la victòria.