La cursa d'orientació dels Dos dies del Berguedà, organitzada pel Club Esportiu Farra-O i el Club d'Orientació Berguedà (COB) va acollir més de 800 atletes que durant el cap de setmana passat van transcórrer pels terrenys del Pi de les Tres Branques (Castellar del Riu) i dels Plans de Taravil. Les dues curses del cap de setmana eren puntuables per a la Copa Catalana 2013.

En iniciació adults la victòria final va ser per l'alteta Eva Guijarro del Cat COB amb un temps de 31 minuts i 31 segons seguida en segona posició per Eloi Marcén. La tercera posició en la cursa final va ser per Alba Clotet, mentre que Martí Torents va ser quart. En iniciació nens la victòria va ser per a Teo Rovira, seguit per Mariona Sabata i Ariadna Macià.