El Bruixa d'Or Manrsa ha presentat aquest matí a les instal·lacions del Nou Congost el nou entrenador per aquesta temporada. Borja Comenge, qui s'ha mostrat molt content de venir a Manresa "en aquest moment de la seva carrera esportiva" i amb molt de respecte pels anteriors ostes del vestuari manresà.

La incorporació del tècnic nascut a Osca estarà condicionada per la confirmació de la permanència de l'equip del Bages a la Lliga ACB durant la propera temporada. Durant la roda de premsa, Comenge ha declarat sentir-se "molt afortunat" per ser "la primera pedra del nou projecte". En aquest sentit i després de la marxa de Hanga, ha confessat que "caldrà fer una plantilla innovadora". Una manera molt acurada de definir el nou projecte del Bàsquet Manresa que encara no les té totes per jugar a l'ACB, per això l'exentrenador del Barça B ha reconegut conèixer "les limitacions i els riscos", però ha manifestat ser "valent i confiar en si mateix.

El procés d'elecció de tècnic de La Bruixa d'Or ha finalitzat i ha estat Borja Comenge qui s'ha endut el lloc a la banqueta del Nou Congost per sobre de les altres dues opcions que tenia el club per suplir la baixa de Ponsarnau. Després de la renovació de Natxo Lezcano, com a tècnic del Palència, i la no arribada a bon port de les negociacions amb Joan Peñarroya, va quedar Borja Comenge (Barça B) com a darrera opció per la Bruixa d'Or.

Havia estat un dels tècnics més ben vistos des del Bàsquet Manresa és Borja Comenge. Tot i la seva joventut (35 anys), ha estat assistent a lliga ACB tant al Lleida com al Girona; a Fontajau va ser on va coincidir amb Pere Capdevila, l'actual director esportiu del Manresa. En les últimes temporades, Borja Comenge ha fet una bona tasca en el Barça B i l'equip va ser una de les revelacions de la LEB Or de la darrera campanya farcit de joves talents entre els quals el suec Eriksson i el júnior manresà Marc Garcia que ja ha gaudit de minuts en la categoria.