L碼vian鑣 Marc Coma es posa al davant del Ral穕i des Sertoes, al Brasil

25.08.2014 | 00:00

El Ral穕i dos Sertoes, despr閟 del pr騦eg de dissabte, va enfilar ahir la seva primera etapa i va situar de primer classificat l'avian鑣 Marc Coma (KTM), mentre que el pilot anoienc Jordi Viladoms va ser el quart de la jornada i ocupa aquest mateix lloc a la general.
Aquest ral穕i brasiler puntua per al campionat del m髇 de raids, de cros-country, i en la jornada d'ahir es van cobrir un total de 216 km, dels quals 155 eren cronometrats, entre Goiana i Caldas Novas. Una primer especial en la qual Coma va completar un inici positiu, assolint la vict騬ia en l'etapa i situant-se de l韉er amb un marge de m閟 d'un minut respecte el segon.
Coma va treure ahir un temps al portugu鑣 Helder Rodrigues, amb Honda, d'1'17''. El tercer classificat va ser Paulo Gon鏰lves (Honda), a 2'19'' i quart va ser Viladoms, tot pilotant una KTM, que va emprar 2'25'' m閟 que Coma per cobrir la prova especial. A la general, Coma avan鏰 en 1'22'' Rodrigues, 2'00'' sobre Gon鏰lves i Jordi Viladoms es troba a 2'32''.
Marc Coma comen鏰va el dia en la sisena posici arran del que va passar al pr騦eg, per les bones sensacions que tenia van quedar ben plasmades sobre el terreny en superar tots els seus rivals. En les seves declaracions, Marc Coma va assenyalar que "estic content de comen鏰r amb una vict騬ia en la primera etapa. Hem aprofitat com ha sigut l'ordre de sortida, i estic satisfet amb el ritme que he pogut anar agafant. Ens queden encara molts dies de cursa per davant, en tot cas aquest 閟 un ral穕i en el qual costa molt agafar avantatge. Ara no cal cometre errades".
Avui, en la segona etapa, es va de Caldas Novas fins a Catalao, en una maratoniana ruta que ser de 266 km, 202 cronometrats.

Buscador de deportes

Enlla鏾s recomanats: Premis cinema