El Club Gel Puigcerdà va guanyar el segon partit de la final de la lliga davant el Club Hielo Jaca per la mínima, 2-3. Els ceretans igualen l'eliminatòria després de perdre el primer enfrontament a la pròrroga i pel mateix resultat, 3-2.

Els visitants van avançar-se amb un gol matiner de Luckas Ruzicka gràcies a un penal. A mida que avançaven els minuts els aragonesos es trobaven mes còmodes i al minut 12 aconseguien empatar mitjançant Frederik Di Sei. Abans de finalitzar el primer període els ceretans tornaven agafar diferències al seu favor amb el gol de Miroslav Skovira, 1-2. En el segon període les defenses es van imposar als atacs i tan sols els locals eren capaços d'empatar de nou a mitjans del segon quart gràcies de nou a Frederik Di Sei. En el darrer període Alejandro Pedraz era l'autor del gol de la victòria ceretana que posava l'empat a l'eliminatòria.

La final, que es decideix al millor de cinc partits, viatja ara a Puigcerdà on es viurà el tercer i quart enfrontament de la sèrie.