Josep Maria Membrado es va imposar ahir en la 17a edició del Ral·li Igualada, la primera prova d'asfalt puntuable pel Campionat de Catalunya de l'especialitat. El pilot de l'Escuderia Gironella va superar Albert Orriols (Escuderia Osona), que va ser segon, i el manresà Miquel Marsol, del Moto Club Igualada, que va acabar en la tercera posició del podi. La cursa organitzada pel Moto Club Igualada va constar de cinc especials amb un centenar de quilòmetres cronometrats, i 85 equips -entre les diferents categories- es van donar cita a la capital de l'Anoia. La jornada es va iniciar al podi situat a l'Avinguda Europa, des d'on els pilots van anar sortint.

El primer tram de la jornada, Rauric-Conesa (14,8 km), va començar amb sorpresa, ja que Miquel Prat es va adjudicar el millor temps per davant del màxim favorit, Josep Maria Membrado. L'olostenc va reaccionar ràpidament i es va endú la segona especial -la de 5,2 km de Vallespinosa- amb autoritat. Prat va donar la rèplica imposant-se a Esblada (10,08 km), la tercera especial del bucle matinal. Però una avaria al seu Mitsubishi Colt el va deixar fora de la lluita per les places d'honor. La segona secció, que repetia trams, va caure de la part de Membrado, que va guanyar els dos primers trams mentre que Orriols es va adjudicar el tercer. La primera mitat de la cursa va finalitzar amb Membrado com a líder provisional, amb un còmode coixí de 41 segons sobre Orriols, segon classificat, i amb el manresà Marsol instal·lat en la tercera posició.

En la segona part del Ral·li d'Igualada les tres primeres posicions de la classificació es van mantenir, tot i la lluita de la parella formada per Orriols i Pujolar per endur-se la victòria. En el tercer tram de la jornada Membrado va tornar a ser el més ràpid en recórrer els 8,88 km de Rubio, però Orriols va respondre en el de Castellfollit amb el seu Porsche 911 GT3 Cup Rallye.