Pep Guardiola ha mostrat avui el seu desig de que "guanyi el millor" a les eleccions presidencials que celebra demà el FC Barcelona i ha manifestat el seu "gran respecte" pel porter Iker Casillas.

"Espero que guanyi el millor" a les eleccions de demà, ha afirmat de forma breu el tècnic del Bayern de Múnic i responsable tècnic de la més gran ratxa de victòries del Barça. El tècnic de Santpedor ha evitat pronunciar-se sobre si prefereix la victòria d'algun dels candidats.

Guardiola tampoc va voler pronunciar-se sobre la sortida de Casillas del Reial Madrid, perquè "no és el meu tema"; però no ha deixat de manifestar el seu respecte pel porter. "Tinc un gran respecte per Iker, per descomptat. Ha estat, si no el més gran, un dels més grans porters en la història del Madrid", ha afirmat Guardiola en una roda de premsa prèvia a l'amistós que disputarà demà el Bayern contra el València a Pequín.

No obstant això, va eludir entrar en qüestions internes de l'equip blanc en assenyalar que ja estava "a molts quilòmetres" de Madrid quan entrenava a Barcelona i ara està encara a molts més.