La Baja Aragó pot tenir a la seva finalització, avui al migdia, fins a quatre guanyadors de les nostres comarques. Almenys això és el que deien les classificacions generals un cop acabada la jornada de dissabte, habitualment la més dura. Gerard Farrés en motos, Àlex Haro, com a copilot de Nani Roma, en cotxes, Isidre Esteve en buguis i Pep Vila en camions eren líders de les seves respectives modalitats i amb força possibilitats de confirmar avui les seves envejables posicions.

Poca oposició per a Farrés

En les motos, el manresà de l'equip Himoinsa va confirmar els pronòstics i és a prop de conquerir la que seria cinquena Baja de la seva carrera. En la jornada d'ahir va guanyar les tres especials disputades, entre Calamocha i Terol, Calamocha i Calatayud i el retorn d'aquesta última amb una important diferència respecte de Marc Guasch, que va ser segon en les tres. Només una avaria o una caiguda pot privar Farrés del triomf. És destacable, també, la cinquena posició de Laia Sanz amb KTM.

En els quads, no va ser un bon dia per a l'igualadí Dani Vilà, que era segon després del pròleg de divendres. Va tenir problemes mecànics amb la Suzuki i ara perd més de quatre hores.