El Reial Madrid no hauria acceptat una oferta de 120 milions d'euros provinent del París Saint-Germain per fitxar Cristiano Ronaldo, segons va informar ahir el diari As al·ludint alguns portals d'Orient Mitjà. Segons aquesta informació, els propietaris del club francès i Florentino Pérez s'haurien reunit el 4 de juliol a Doha per parlar del jugador, una informació de la qual també se'n va fer ressò France Football poc després. El PSG va negar de manera oficial ahir aquestes afirmacions.

Si bé el rotatiu gal va apuntar que Pérez s'havia mostrat disposat a negociar, els diaris d'Orient Mitjà van apuntar que no havia volgut acceptar la suculenta oferta citada anteriorment i va instar el PSG a pagar la clàusula de mil milions d'euros, absolutament inabastable, que té el portuguès amb el Reial Madrid. Segons sembla, el president dels parisencs, Nàsser al Khelaifi, hauria volgut pescar en les aigües tèrboles provocades per la tibant relació inicial entre Cristiano i el seu entrenador, Rafa Benítez. Els diners sortirien de Qatar Investment Authority, propietat de la monarquia de l'emirat. El PSG tindria aquest any llum verd per fitxar, sense restriccions de la UEFA, com sí que tenia en temporades passades, malgrat que també es troba immers en l'operació per contractar l'argentí Di María.

Converses per Ramos

D'altra banda, el Reial Madrid també continua amb la batalla per intentar que Sergio Ramos continuï al club, malgrat l'oferta que té del Manchester United, que supera la del club blanc. Ahir, el tècnic madridista, Rafa Benítez, va dir en roda de premsa, des de la concentració de Xina, on l'equip està fent una gira, que "durant l'hora de dinar m'ha dit el president que parlarà amb Sergio".

Benítez, que va dir que després s'havia centrat en l'entrenament, va ironitzar en afirmar que "a Sergio l'he vist molt bé, l'he fet anotar un golàs. Com sempre". El Reial Madrid disputa avui, a les dues del migdia, el seu tercer partit de pretemporada, aquest en territori xinès, contra l'Inter de Milà. En els dos disputats fins ara suma un empat a zero, amb derrota a la tanda de penals, contra la Roma i un triomf per 4-1 sobre el Manchester City.