Un any més se celebra la Ruta de la Cerdanya, que compleix quinze edicions. El cap de setmana es va dur a terme, al Club Hípic Cerdanya, el Concurs de Salts Nacional (CSN), dins del programa.

L'amazona catalana Sara Salom (s'entrena al Club de Campo Villa de Madrid) va ser la protagonista del Gran Premi: va aconseguir la primera i la segona posició sobre un recorregut dissenyat per Fernando Moreno a una alçada d'1,40 metres. A causa dels quatre 0 punts de penalització que va haver-hi en el recorregut previ, es va haver de dur a terme un disputat barratge de desempat, en el qual Sara Salom, a lloms de Clerice, va fer un temps de 38.32 segons. Ella mateixa també va obtenir la segona plaça muntant Clear Concert, que, tot i fer el tercer millor temps, no va cometre cap errada, i va pujar d'aquesta manera al segon lloc per davant de Tino Torres (Iberconsa Dewellie).

A la prova d'1,30 metres, el conjunt format per Raquel Gatell i Ibar del Maset va obtenir la primera posició. El segon lloc va ser per a Sara Salom, que va trepitjar de nou el podi (amb Cariso) mentre que la tercera va ser per a Blanca Gil i Zafou Hold up Premier.

En la prova d'1,20 metres, més ajustada, el millor conjunt va ser el format per Romane Boudat amb Urioso de l'Honel, seguit d'Armand Congregado amb Zamyra Tella, i el de Blanca Feher amb Valquíria. Aquests dies es disputa el català de salts d'obstacles, i el cap de setmana, proves tradicionals de la Ruta de la Cerdanya.