El Manresa va celebrar anit una nova edició del Memorial Jesús Sánchez, qui fou durant molts anys directiu i sobretot delegat de l'equip juvenil del club blanc-ivermell, finat l'any 2010. Al Nou Estadi del Congost es va jugar un entretingut partit entre el juvenils A del Manresa(lliga Nacional) i de l'Espanyol (Divisió d'Honor i dirigit pel surienc David Gallego). Abans de l'inici,i sobre la gespa, les germanes de Jesús Sánchez van rebre un ram de flors i van fer la sacada inicial en un dels moments emotius del memorial.

Pel que fa al partit, els espanyolistes es van imposar per un ajustat 0 a 1. A la primera part, tot i la igualtat, els d'Albert Nualart els que van tenir més ocasions. A la represa, l'Espanyol va accelerar el ritme i va marcar als cinc minuts. Després, el Manresa, ben plantat, va merèixer almenys l'empat.