El tècnic del Bayern de Munic, Pep Guardiola, va provocar ahir al vespre un conflicte a les xarxes socials. El motiu va ser la camiseta amb les lletres CAT, en relació amb Catalunya, que va lluir en aparèixer a l'Allianz Arena, on el seu equip disputava la final de la Copa Audi, un torneig de pretemporada, davant del Reial Madrid. Guardiola es va canviar la camiseta i se'n va posar una de vermella de la marca que patrocina el Bayern per al partit, però la voluntat rei-vindicativa que molts van voler veure en la seva primera aparició va quedar clara.

Pel que fa a la part esportiva, el Bayern va vèncer gràcies a un solitari gol de Robert Lewandowski quan només faltaven dos minuts per al final del partit. Totes dues formacions van alinear conjunts amb una barreja de titulars i suplents, sobretot el Madrid, que va sortir sense Benzema, lesionat, ni Cristiano, que no havia viatjat a Baviera. El Bayern va dominar gai-rebé tot el partit i es va acabar enduent el torneig en un partit espès.

Abans d'aquest partit va tenir lloc el que decidia el tercer i el quart lloc. El Tottenham de Po-chettino es va imposar amb claredat al Milan per 2-0.