El Chelsea va iniciar ahir la seva defensa del títol de la Premier League amb una ensopegada a casa davant el Swansea (2-2), en un partit en què el conjunt gal·lès va merèixer més i els londinencs van patir l'expulsió del porter Thibaut Courtois. Els de Mourinho van començar bé i es van avançar al minut 23 amb un gol de falta del brasiler Oscar que va superar a Fabianski. Però només sis minuts després el ghanès André Ayew va igualar el marcador en aprofitar un refús. A la jugada següent, una internada per l'esquerra de Willian va acabar amb un gol en pròpia porta de Fernández.

Però a la represa els blues van veure com canviava el signe del partit: Bafetimbi Gomis es va plantar sol davant Courtois, que va fallar en la sortida i va cometre penal. L'àrbitre el va expulsar i el davanter del Swansea va igualar de nou el partit. Mourinho es va veure obligat a fer entrar el porter Begovic per Oscar, i tot i els diversos intents dels dos equips no es va tornar a moure el marcador. Millor va ser l'estrena de la temporada pel Manchester United de Van Gaal, que va deixar a De Gea i Valdés a la graderia d'Old Trafford. Els red devils van superar al Tottenham gràcies a un solitari gol de Kyle Walker en pròpia porta en la primera meitat, quan va desviar una centrada de Young al fons de la seva porteria.

També ahir: Bournemouth, 0 - Aston Villa, 1; Everton, 2 - Watford, 2; Leicester, 4 - Sunderland, 2; i Norwich, 1 - Crystal Palace, 3.