Unes taules a la darrera jornada contra el manresà Joan Mellado li van servir a Lázaro Lorenzo per endur-se la victòria en la vint-i-cinquena edició del torneig internacional d'escacs de la Pobla de Lillet. Així de res va servir la victòria de Miguel Muñoz davant Marc Capellades. Lázaro i Muñoz van acabar el torneig empatats a set punts però el guanyador es va decidir pel millor percentatge obtingut en els desempats, que va afavorir a Lorenzo.

La tercera posició final va ser per l'armeni Karen Movsziszian, guanyador en l'edició de l'any passat, amb 6.5 punts mentre que Joan Mellado, segon al 2014, va ser quart amb sis. El guanyador del grup B va ser Joan Girona amb un total de set punts, seguit pel berguedà Juan Rafael Jiménez en segon lloc i per Víctor Colell en tercera posició. Un cop acabat el torneig es va dur a terme la clàssica entrega de premis d'on cal destacar el reconeixement que van rebre el madrileny Lorenzo García i el català Josep Solsona com els escaquistes que porten més edicions disputant el torneig. De les vint-i-cinc celebrades García n'ha disputat disset mentre que Solsona vint-i-tres.

També van rebre guardó els escaquistes que tenien millor classificació d'ELO així com els majors de 60 anys i els menors de setze i catorze anys. El primer classifcat del grup A en la categoria de més de 60 anys va ser Jordi Ayza mentre que aquest guardó en el grup B va anar a parar a les mans de Ramon Capellas.

En la categoria de menors de setze anys el premi va ser per Xavier Pobill, que participava al grup A mentre que el premi al millor escaquista menor de 14 anys va ser Pau Toquero, també del Grup A. En l'edició d'enguany hi han participat més de cent escaquistes dividits entre els grups A i B i amb el pas dels anys s'ha convertit en un dels tornejos amb més tradició dels que es fan al país.