El Bayern de Munic inicia avui la Bundesliga davant de l'Hamburg amb el pes del favoritisme total per guanyar el que seria el seu quart títol consectiu i el tercer des que Pep Guardiola n'és l'entrenador. En tot cas, l'inici de la lliga alemanya arriba entelat per la derrota en la Supercopa dels bavaresos davant el Wolfsburg.

Guardiola, a la pretemporada, ha recordat diverses vegades que mai no ha passat a la Bundesliga que un equip hagi encadenat 4 títols, una mostra de la seva dificultat. El que es presenta, en teoria, com el rival més dur per als muniquesos és el Wolfsburg, que, a més de ser recent botxí del Bayern a la Supercopa, és el vigent subcampió de lliga i va ser el campió de Copa la temporada passada. Debutarà diumenge en el partit que l'enfronta a l'Eintrach de Frankfurt.

El duel inaugural del campionat és el Bayern-Hamburg, dos clubs històrics (ambdós tenen el títol de la Copa d'Europa) que viuen unes circumstàncies molt difetents. Els de Munic es mantenen en el punt més alt al futbol continenal, però l'Hamburg lluita cada any per no perdre la categoria. Al Bayern hi haurà els debuts a la lliga d'Arturo Vidal i de Douglas Costa.