David Martínez va acabar en la segona posició en la categoria sènior i cinquè en la general de la cinquena Cursa de Muntanya Minas de Castala, disputada a la localitat de Berja, a Almeria. L'atleta del JAB (Joves Atletes de Berga) va pujar el podi en sèniors, després de córrer aquesta cursa de 11 quilòmetres de recorregut i un desnivell de 750 metres. Martínez va necessitar 1h03'38" per finalitzar-la, i va quedar lluny del guanyador absolut de la cursa, Juan Javier Jimenez (Bicha Trail running), que va acabar al cap de menys d'una hora: 54'49". La Minas de Casatala és una de les proves més exigents de l'Estat, amb un màxim de 300 participants per cada edició, que han de tenir un mínim de 18 anys per poder-hi participar. Aquesta prova es divideix en dues categories: runners i senderistes.