De mica en mica, els equips de casa nostra de futbol es posen en marxa i enceten tota la corrua de partits amistosos que conformen la pretemporada. Dels més actius són els de Primera Catalana, una categoria en la qual en el vinent curs repetiran el Manresa, l'Avià i l'Igualada.

El conjunt avianès tindrà, aquest cap de setmana, dos adversaris de qualitat, dos equips de la Tercera Divisió, als quals rebrà al camp del Berga, ja que s'està replantant en el terreny avianès la gespa. Avui, des de les 18 hores, es jugarà davant del Sabadell B. Demà, també a les 18, l'oponent serà el Rubí.

En el primer amistós, ara fa just una setmana, l'Avià va anar fins el camp de les Comes on va empatar (1-1) amb l'Igualada. Els anoiencs tornen a jugar de locals, demà, a les 19 hores, amb el Mollerussa.

Pel que fa al Centre d'Esports Manresa, té també doble cita en els dos propers dies i amb uns partits que tindran lloc al Nou Estadi de la zona esportiva del Congost. En la ornada d'avui s'enfrontarà, a les 19,30 hores, al Caldes. Demà, els de Dani Andreu se les heuran davant l'Olímpic de Can Fatjó, a partir de les 17.30 hores, La resta de partits i els horaris de cap de setmana es poden consultar en l'agenda, en aquesta mateixa pàgina.

L'Òdena, en Copa Catalunya

El que està jugant ja competició oficial és l'equip de l'Òdena, que ha pujat enguany a Segona Catalana. Aquesta tarda (19 hores9 juga un partit de quarts de final, a casa i el seu rival és el Vila-seca.

En cas de victòria, els odonencs passarien a semifinals, ronda en la qual s'enfrontarien a qui guanyi del Poble Sec-Suburense, en un matx que tindria lloc en el proper cap de setmana. Les altres eliminatòries de quarts de final són Folgeuroles-Les Franqueses i Garriguella-Abadassenc. La final està prevista per al 30 d'agost a Vilassar.