El ciclista fruitosenc Guillem Muñoz, de l'equip Tomàs Bellès, va assolir la segona posició en l'Escalada al Castell de Blanes, una prova organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova constava de dues curses, una en línia de 2,2 quilòmetres de recorregut i una contrarellotge de 2 km. En la primera es va imposar el ciclista del Grup Esportiu Esteve Adrián Merino, que va fer un temps de 5 minuts i 2 segons, mentre que Muñoz va ser segon a només vuit segons. Per altra banda, en la contrarellotge es van invertir els llocs i el fruitosenc va superar el seu rival per només un segon de diferència.

Per tant, en la classificació general la victòria se la va adjudicar Merino amb un temps de 10.12, mentre que Muñoz va ser segon amb una marca de 10.19. Els va acompanyar al podi com a tercer classificat Ibon Zugasti, de l'equip Albi Velo Sport.