El nou davanter del Chelsea FC, Pedro Rodríguez, va declarar en el seu comiat al Barça que "allò més còmode hauria estat quedar-me, guanyar-ho tot, i posar-me bé per a la foto". Però el canari ha optat per "sentir-me important, poder jugar i tenir minuts al camp". En el debut a la Premier, va transformar el primer gol en la victòria (2-3) de l'equip de José Mourinho davant del West Bromwich Albion. Ahir, els seus excompanys del Barça li van fer costat

El jugador nascut a Tenerife va insistir que tenir un grau més alt de protagonisme ha estat clau en la decisió que va consultar amb els dirigents blaugrana: "jo he volgut ser ambiciós, perquè aquí era molt complicat tenir continuïtat. D'una banda, estic trist, però també estic content de viure nous reptes i noves experiències". Pedro va insistir durant la seva compareixença que, quan va renovar el juny passat fins a l'any 2019, ho va fer amb la intenció de continuar. Però va admetre que la temporada passada havia estat dura per a ell: "jo tenia poc protagonisme, era difícil encadenar partits jugant i hi havia molta competència. Volia buscar un altre camí, era el que em tocava fer".

Pedro va donar les gràcies al seu exclub "per haver fet possible un somni, arribar al primer equip on he après d'uns grans jugadors, de Puyol, d'Iniesta, de Víctor Valdés, i dels entrenadors. Me'n vaig amb el cap ben alt després d'haver-ho donat tot en els entrenaments i en els partits". En l'acte final d'ahir de Pedro no hi va ser el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, per qüestions d'agenda, però sí que hi van ser els directius Javier Bordas, Carles Vilarrubí i Albert Soler, així com Robert Fernández, secretari tècnic del club, amb el qual Pedro es va mostrar disconforme per les declaracions que va fer abans de la Supercopa d'Europa en relació amb la seva sortida del club. Ahir es van saludar sense rancúnies.

Pedro creu que "el Barça segur que no em trobarà a faltar, té una gran plantilla, tirarà endavant". Pel que fa als joves Munir i Sandro, va aportar que "tenen moltes ganes d'agradar. Els desitjo el millor, ells han d'aprofitar l'oportunitat". Va revelar que José Mourinho, tècnic del Chelsea, li va trucar abans de fitxar "per preguntar-me si estava disposat a deixar el Barça". Pel que fa a la rebuda, "ha estat increïble, i el bon ambient que es viu en els partits de la Premier".

Pedro Rodríguez ha confessat que seria "molt rar" enfrontar-se al seu ja exequip en la competició de la Lliga de Campions; "si per atzar o el destí passés, no m'agradaria gens. Tant de bo no passi".