El Bayern de Pep Guardiola continua ferm en el camí de guanyar la seva quarta Bundesliga consecutiva i ahir va superar amb claredat al Bayer Leverkusen, rival del Barça a la fase de grups de la Champions i, en teoria, un dels 'outsiders' en la lluita pel títol a la lliga alemanya. El partit gairebé va ser un monòleg dels bavaresos contra un Leverkusen que, excepte als primers minuts, no va plantar cara.

Les internades ofensives dels perillosos Costa i Robben eren un maldecap pels homes de Roger Schmidt, que intentaven mostrar-se sòlids en defensa però que eren poc perillosos en atac. Al minut 26 el sempre perillós Thomas Müller encetava el marcador i deixava ben palès el domini del conjunt local. Abans del descans els locals van tenir alguna bona altra ocasió per marcar el segon gol però amb un curt 1-0 s'arribava al descans. A la segona meitat, el Bayer, que vol fitxar al davanter vilomarenc del Salzburg Soriano, va sortir amb més empenta però un altre gol de Müller al minut 60, aquest de penal, establia el 2-0. L'holandès Robben establia el 3-o final poc després en transformar un altre penal. De la jornada d'ahir cal destacar la golejada de l'Eintracht de Frankfurt al camp de l'Stuttart per 1-4 així com la golejada del Mainz sobre l'Hannover 96 per 3-0.

El Borússia de Dortmund, un dels candidats al títol, juga avui a casa contra l'Hertha de Berlín mentre que l'altre Borússia, el Moenchengladbach, que enguany juga Champions es desplaça al camp del Werder Bremen.