Neymar es va retirar de l'últim entrenament de la selecció brasilera al cap de 20 minuts per unes molèsties al genoll, provocades per un mal gest. El jugador del Barça no va voler córrer riscos i va marxar al vestidor. Encara no se sap si va ser només un ensurt o podria tractar-se d'una lesió més greu. Des dels mitjans del Brasil, s'apunta que no hi ha preocupació en els serveis mèdics de la selecció, i que Neymar anirà convocat per al partit amistós que el seu equip juga demà contra Costa Rica, tot i que no serà titular.

Per la seva banda, Marc Bartra es va il·lusionar perquè continua essent considerat pel seleccionador Vicente del Bosque, tot i disputar pocs minuts amb el Barça, i va assegurar que els seus "reptes amb la selecció van creixent", així com la seva il·lusió per mantenir-se i jugar l'Eurocopa del 2016. "Em sento molt feliç d'estar a la selecció, ja fa molts anys que sóc en les categories inferiors per arribar aquí, i estic treballant per estar a l'absoluta", va explicar en la roda de premsa que va oferir ahir a La Ciutat del Futbol de las Rozas.

"Noto la confiança dels companys i del míster. És un repte molt il·lusionant intentar estar al 200 per cent per millorar i créixer, i aportar la meva identitat a la selecció. He vingut durant tota la classificació i sóc on vull ser, en el primer equip del Barça després de quatre anys lluitant, i a la selecció, que és tot un somni", va afegir. Bartra és conscient de la dificultat de tenir minuts a l'absoluta havent-hi per davant centrals del nivell de Gerard Piqué i Sergio Ramos, als quals va elogiar. Tot i no jugar les dues últimes setmanes per sanció, veu Piqué preparat per ser titular contra Eslovàquia.

"La majoria vam viure la derrota a Eslovàquia, el partit que ens van proposar el tenim en ment, així com les coses bones que hem de repetir i les que hem de millorar. Ser a casa davant la nostra afició ens pot portar a fer un bon partit. No serà fàcil, però s'ha de guanyar", va concloure Bartra.