Calia guanyar a Mataró per no enrarir l'ambient després de l'ensopegada de la primera jornada al Congost contra l'Escala (0-1). Dues derrotes podien comportar un cert nerviosisme a la formació de Dani Andreu en l'arrancada de la lliga. I els manresans van fer els deures amb una victòria, encara que ajustada, vital per a mantenir intactes les seves aspiracions d'estar a la part alta de la classificació.

Un gol només començar, que el col·legiat va donar a Balboa el 0 a 1 en una acció embolicada a l'àrea del Mataró a la sortida d'un córner. El gol va permetre el Manresa jugar amb confiança. Els jugadors blanc-i-vermells manaven al mig del camp i tenien el control de la situació davant uns mataronins que pràcticament no creaven perill. Al minut 15, Noah va estar a punt de fer el 0 a 2 rematant de cap una falta lateral llançada per Sergi Soler, però el seu remat va sortir a fora per ben poc.

Al minut 27, en la seva primera aproximació a la porteria manresana, el Mataró va empatar. Va ser una acció destacada del lateral dret Willy centrant cap a Cris; aquest, des de la mitja lluna, va engaltar un xut sec, fort i col·locat que va fer estèril la bona estirada de Roman. Després de l'1 a 1, el partit es va igualar amb un joc força monòton i poc brillant.