El palista igualadí Joan Masip, ara a les files del CTT Ripollet, i Martí Folch (Falcons Sabadell) es van adjudicar la segona edició del Torneig Diada de tennis taula que es va celebrar a les instal·lacions del CTT Ateneu 1882. Masip, que s'entrena al CAR de Sant Cugat, i Folch van superar Joan Cussó i Jordi Pladevall del Vic TT en la final per 4 a 2. A la seva semifinal, Masip-Folch es van imposar a Miquel Molina i Joan Barberà. Els altres finalistes, Cussó-Pladevall van desfer-se de Vicenç Blasco i Arturo Chaume en un duel que es va decidir en el darrer set dels dobles.

El Torneig Diada es disputa per la Diada Nacional de Catalunya en la modalitat per per equips de dos jugadors i es comptabilitzen els sets guanyats, i no pas les victòries dels partits individuals i de dobles, la qual cosa que dóna més emoció a la competició.

Aquest any el torneig s'ha disputat als locals de l'Ateneu 1882 de Sant Joan Despí, molt ben organitzat per Juan Díaz, Manel Rodríguez, Víctor Vinuesa, Gemma Sayol i Alejandro Chacón.