El Manresa Futbol Sala busca avui a Eivissa (18.30 hores) els primers punts de la temporada, després de la derrota a casa en la jornada inaugural per 4-5 davant el Barceloneta Futsal. Els manresans visiten la pista de la Peña Deportiva Santa Eularia, un equip que també va ensopegar en la primer jornada (4-0 a la pista de l'Esplugues). El conjunt bagenc té la baixa de Gordillo, que avui complirà el segon i últim part de sanció, i podrà debutar dissabte vinent al Pujolet davant La Unión (que dirigeix el mític Javi Rodríguez).

Els tres punts són molt importants pels dos equips per redreçar el mal inici a la 2a divisió nacional, i sobretot pels eivissencs, que han pujat aquest any a la categoria i voldran fer valdre la seva permanència en els partits a les Illes, on disposen d'una afició nombrosa i cridanera que dóna suport en tot moment al seu equip.

Per la seva banda, el Sala 5 Martorell rep demà la visita del Montcada FS (12 hores), després de sumar els tres punts en la primera jornada a la pinta de L'Hospitalet per 3-5, i vol encadenar un nou triomf que el mantingui a dalt de la classificació. L'Esparreguera CFS es desplaça avui a Ripollet (18.30 hores) a la recerca d'una nova victòria, després de la positiva estrena a casa de la primera jornada, amb una treballada i ajustada victòria per 4-3 davant el Riera Nivell.