El Llagostera va aconseguir endur-se un punt de Montilivi (2-2) després d'empatar en els últims minuts quan jugaven amb un home més. El Girona es va avançar en dues ocasions en el marcador, però primer Imaz, amb ajuda d'Olives, i més tard Juanto van aconseguir igualar el marcador.

El derbi gironí va començar amb un Llagostera molt intens que va tenir les primeres ocasions, però el primer gol va ser obra dels locals, amb un excel·lent xut des de lluny de Granell que va acabar entrant per tota l'esquadra. Malgrat el gol, els llagosterins van continuar amb el seu plantejament i a l'inici de la segona meitat van aconseguir el gol de l'empat amb una rematada d'Imaz que va tocar en Olivas i va enganyar Becerra. Els gironins es van tornar a situar davant en el minut 71, després d'una bona jugada de contraatac entre Jairo, Mata i Eloi, que va acabar amb el primer rematant la pilota en la mateixa línia de gol. Però vuit minuts després es van quedar amb deu per l'expulsió de Pere Pons per doble amonestació.

El Llagostera ho va aprofitar en el darrer sospir per mitjà de Juanto, que va regatejar dins l'àrea i va definir amb elegància.