La penúltima de les proves del Campionat Català de Supermotard es va disputar ahir al circuit de Can Padró, que, per segon any, va rebre una gran afluència de públic. Van ser uns sis-cents aficionats els qui van veure les evolucions en el traçat dels cinquanta pilots, que es repartien en vuit categories: SM1, SM2, SM3, SM4, ROAD, Sots18, els

65 cc i 85 cc. En algunes d'elles, els títols ja han quedat pràcticament decidits en aquest històric escenari del motociclisme català.

A SM1, el gran dominador va ser Francesc Cucharrera, que es va imposar a les dues mànegues; ja havia aconseguit la pole. David González i Àngel Grau han estat els qui l'han acompanyat en el podi. Oriol Peris es va imposat a SM2, davant de Gerard Bailó, després de repartir-se els triomfs a cadascuna de les dues mànegues.

El podi de SM3 era de Lluís Montalà (que va guanyar les dues curses), Joan López i Enric Hermosa, i en les SM4 José Luis Hernàndez Barea va ser el primer classificat del dia, que va acumular també victòries davant d'Andreu Gómez i Nasi Sorribes.