OLOST/CATALANA OCCIDENT

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Vives 17, Ramon 7, M. Aliaga 11, Font 7, Segura 4 -cinc inicial- Morera 13, Rodríguez, Pons 4, Company, E. Aliaga, Garcia 5 ?ÀRBITRES: Perea i Salud ?pARCIALS: 79-68

El Formatges Betara Bàsquet Olost va obtenir la primera victòria en el grup 1 de Preferent en imposar-se a la seva pista davant el Catalana Occident Manresa per un resultat final de 79-68.

Els jugadors manresans van començar molt fluixos en l'aspecte defensiu, i aquest situació la va saber aprofitar un conjunt local molt encertats en el llançament exterior (van anotar fins a quatre triples en el primer quart). Els deu primers minuts del duel vn acabar amb un marcador de 23-12. En el segon període els homes de la capital bagenca es van anar posant les piles i van millorar notablement en defensa, i això els va permetre entrar en el partit davant uns olostencs que mica en mica van anar baixant els seus percentatges de tir. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de marge pels locals.

A la segona meitat, els homes visitats va posar en pràctica unes constants alternatives defensives, mentre que el seu rival va fer una defensa zonal més efectiva que va col·lapsar per complet el CBiUM, que van finalitzar el tercer quart deu punts per sota en el marcador. amb uns guarismes de 57-47.

En els deu darrers minuts del partit els jugadors del Catalana Occident van intentar remuntar de totes les formes possibles, però els homes d'Olost de Lluçanès es van mostrar molt sòlids i es van endur un important triomf. En la propera jornada de competició, el CBiUM rebrà el Sant Cugat, dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda, mentre que l'Olost visitarà la complicada pista del Joventut de Badalona, el dissabte.