El triatleta manresà Xavier Torrades (CN Reus) va aconseguir la segona posició en el Campionat d'Espanya de quadriatló celebrat a la població càntabra de Castro Urdiales. Aquesta prova consistia en 1.000 m de natació, 5 km de piragüisme, 15 km de BTT i 6 km de cursa a peu. Torrades va sortir segon en el segment de natació però va perdre cinc posicions en piragüisme; el el tram de bicicleta de muntanya el manresà va fer el millor parcial i va remuntar fins al segon lloc, que va mantenir en la cursa a peu. El campió va ser Enrique Pezes (CT Ondarreta), actual campió del món, i la tercera prova se la va adjudicar Damián Vindel (CD Bicimania Xtrem), piragüista olímpic.

Xavier Torrades també va prendre part en el Campionat d'Espanya de triatló cros, que va haver de ser escurçat per culpa de fortes pluges; finalment, Torrades va finalitzar en onzena posició.