L'Agència Tributària embarga la Penya per un deute amb Hisenda

El club havia previst fer front a aquest i altres pagaments pendents amb els diners de la venda d'una parcel·la

28.10.2015 | 13:02
Albert Miralles, jugador de la Penya, en el darrer partit.

L'Agència Tributària ha embargat el Joventut de Badalona SAD per l'impagament a Hisenda de 756.460,89 euros que el club devia des que va sortir del concurs de creditors el 2012, segons ha informat el club català a l'Agència Efe.

L'entitat havia arribat fa 18 mesos a un "acord verbal" amb la Delegació de Barcelona de l'Agència Tributària que havia de confirmar la Delegació de Madrid per pagar el deute durant un període de sis anys, segons han explicat fonts del club.

Aquestes mateixes fonts han relatat que després que l'execució d'aquest acord fos remesa d'una a una altra delegació en diferents ocasions, l'embargament ha estat executat, sent alguns dels patrocinadors del Joventut de Badalona SAD els que hagin de pagar el deute a càrrec de les quantitats que estaven pendents de ser abonades a l'entitat.

Aquesta mesura no afecta les empreses que recentment han signat acords per patrocinar els equips que formen el planter del club verd-i-negre.

El Joventut de Badalona havia previst fer front a aquest i altres pagaments pendents amb els diners que rebi per la venda d'una parcel·la de la urbanització Mas Ram de Badalona per a ús comercial.

L'execució dels tràmits administratius perquè es pugui realitzar la compravenda està "molt avançada" i només falta que l'Ajuntament de Badalona publiqui la informació pública de la reparcel·lació dels terrenys per poder-se fer efectiva.

Des del club s'ha volgut deixar clar que l'embargament és per un deute que data del 2012 quan el club va sortir del concurs de creditors i que en aquests moments "està al dia" en els pagaments a Hisenda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema