L'Aqua Igualada ocupa l'onzena posició, de catorze equips participants, després d'encaixar dues derrotes consecutives contra dos dels equips capdavanters de l'OK Lliga, el CP Voltregà i l'Hostelcur Gijón. En aquest segon enfrontament, disputat a les Comes, va tenir especial importància l'actuació d'una igualadina, la internacional Maria Díez, autora de tres gols que van deixar sense possibilitats el conjunt català.

Això que les coses van començar força bé, amb dos gols de Meritxell Martínez en els set primers minuts de joc. Olga Giménez, però, posava un 2-1 amenaçador abans del descans. Les igualadines estaven fent un bon partit i anul·lant Díez, la millor de les asturianes, però tot va canviar quan l'equip visitant va anotar tres gols en tres minuts. Sara González va empatar i Peke Díez anotava en dues ocasions, una d'elles des de la línia de penal.

L'equip local va intentar tornar a capgirar la situació, però un altre gol de Díez, cinc minuts abans del final, deixava les coses resoltes. Elba Garreta va maquillar el resultat per a un equip que té quatre punts en sis jornades i que haurà d'aprofitar la visita del cuer, el Santa Maria del Pilar, aquest diumenge a les 12.45 hores, per obtenir un triomf que ja es presenta com a imprescindible.