El triomf de Pau Egeda (Tomàs Bellès-Cannondale), en la categoria màster-30, va ser el més destacat de la participació dels nostres ciclistes en la tercera prova de la Copa Catalana de ciclocròs, que es va fer a Sant Joan Despí.

En la mateixa prova, Josep Chabarría (CC Bas) va ser segon, David Pallarès (Pallarès Ixcor), sisè, el seu company Josep E. Farriol, setè i Àngel Soler (Sala Sport Bike), desè. Hi va haver tres ciclistes més que van pujar al podi: José Martín (Masquefa) va ser segon en veterans-50; Júlia Pujol (Tomàs Bellès) va fer el mateix en fèmines júnior; i Gerard Álvarez, també de l'equip manresà, va ser tercer en elit, prova en què Jordi Perarnau (Lillet) va ser vuitè. També van destacar les quartes posicions de Xavier Alsina (Bike and Pons) en veterans-40 i Elisabet Boix (Sala Sport Bike) en elit i la sisena posició de Marc Massana (Bike and Pons) en la competició aleví.