En el tercer partit de la lliga ACB a casa de la present temporada, el Bàsquet Manresa rep al Congost l'UCAM Múrcia (19 hores). Uns i altres tenen 2 victòries al caseller però per als locals el partit té més transcendència després de perdre en les tres darreres actuacions: al davant tindran un adversari més potent del que mostra actualment la classificació, segons va recalcar ahir mateix Ibon Navarro.

En els dos primers partits com a local, l'ICL ha deixat unes bones sensacions, amb victòria clara de 18 punts sobre l'Estudiantes i una derrota per un punt amb la Penya. Navarro avisa de la dificultat que presenta l'equip dirigit per Fotis Katsikaris: "ens enfrontarem a un adversari que té dues victòries pel calendari dur que ha tingut, amb molts rivals d'Eurolliga. Però la seva situació és irreal perquè té una gran plantilla objectius alts. Espero que ens ajudi el fet de jugar al Nou Congost, on hem demostrat que tenim un plus més. També és cert que, fins ara, hem estat l'únic equip que només ha jugat dos partits com a local".

L'ICL té el mateix número de victòries, dues, que els murcians. Tot fent un balanç del 2-4 manresà, el tècnic vitorià analitza que "podríem estar millor, també pitjor. En tot cas, el partit d'aquest cap de setmana no és de vida o mort, crec que ens equivocaríem molt si la setena jornada ja estiguéssim així".