El comitè d'apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol no va donar peu a la sorpresa i va ratificar l'eliminació del Reial Madrid de la Copa del Rei, a causa de l'alineació indeguda de Denis Txerixev contra el Cadis en l'anada dels setzens de final de la competició. El segon organisme sancionador de l'ens federatiu no va atendre les raons del Reial Madrid, que manté que el jugador no va rebre la comunicació del càstig d'un partit sense jugar procedent de la seva etapa al Vila-real i que la normativa determina que el compte de targetes se situa a zero després de la tercera eliminatòria.

D'aquesta manera, el Reial Madrid anirà a la tercera instància, el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD), amb la intenció que, com a mínim, li atorgui una suspensió cautelar del càstig, la qual cosa el permetria jugar la tornada contra els andalusos, el proper dimecres, a l'espera de la resolució definitiva. La realitat, però, és que al club blanc hi ha poques esperances.

Benzema, fora de la selecció

Els problemes extraesportius es reprodueixen a la casa blanca. Ahir es va saber, també, que la Federació Francesa de Futbol ha decidit apartar Karim Benzema de l'equip nacional fins que no es resolgui l'anomenat cas Valbuena. En aquest cas, presumptament, Benzema va servir d'intermediari per a un xantatge de tipus sexual al centrecampista del Lió. El president de la federació, Noël le Granet, va dir que Valbuena "és la víctima, no el problema, i que Benzema "és un bon xicot, però no té una comunicació extraordinària. Va néixer en un barri complicat i no ha canviat d'amics. El problema de Valbuena només va ser que es va deixar el mòbil on no tocava".