La sala d'actes de l'INEFC de Barcelona va acollir un acte especial en el transcurs del qual la Federació Catalana d'Atletisme va celebrar la diada del centenari. I és que l'ens federatiu està celebrant enguany els seus primers cents anys. En la festa de dijous es va retre record i homenatge a totes les persones i les entitats que han escrit durant les últimes dècades la història de la federació i del que ha estat en aquests anys l'atletisme català. Pel que fa als clubs, entre els distingits hi va haver el CA Manresa i el CA Igualada.

Entre els que van obtenir les mencions especials hi va haver tots els atletes olímpics i els tècnics, els medallistes en els campionats del Món i d'Europa absoluts i atletes amb més de 10 títols de campió de Catalunya absolut i amb rècords històrics, clubs amb més de 50 anys d'història, expresidents de la federació i del comitè de jutges, així com també els mitjans.

Com ja s'ha dit, el CA Manresa va ser un dels clubs homenatjats en l'acte institucional de la Diada del Centenari, en ser una entitat amb més de cinquanta anys d'història. Mercè Rosich, com a presidenta del CAM, va rebre el guardó per ser uns dels 17 clubs catalans més antics, com el CA Igualada. Pel que fa a atletes, eren premiats Roger Roca i Anna Bové, de l'Anoia, i la manresana Loles Vives.