Un cop acabada la temporada i en plena planificació de l'any 2016, Lluís juárez, el propietari del TMR La Bruixa d'Or, fa balanç del que ha passat en aquest exercici 2015, en què la seva formació ha competit en Moto3 Júnior Championship amb l'italià Lorenzo Petrarca.

L'anàlisi que en fa Juárez és positiva: "d'entrada, el canvi a KTM ha anat bé. La nostra moto ha estat entre les millors en cada cursa i no ha donat cap problema que no fossin els habituals en una moto d'elit. D'altra banda, l'equip tècnic ha fet una gran tasca, hem aconseguit ser competitius en tot moment". Petrarca ha estat lluitant pels deu primers llocs i, en alguna ocasió, ha pogut acostar-se als llocs de podi. "Un cop més, a l'equip hem apostat per un pilot jove i amb talent per progressar junts. Crec que ell ha demostrat tot el que té a dins, i ha fet passos per arribar al mundial de Moto3, on ja hi són Manzi i Martín, que són dos pilots que van ser amb nosaltres l'any passat. De moment, de cara al 2016 ell ha de ser un dels pilots que marquin la pauta en el Moto3 Junior Championship. En alguns circuits ja ha demostrat una part de les seves possibilitats". També va córrer algunes curses el belga Loris Cresson, "però els resultats no van ser els esperats".

Juárez agraeix el suport de La Bruixa d'Or i de la resta d'empreses col·laboradores, i de la compa-nyia Luk i Vrooam, que és una marca de lubricants.