Els dos equips catalans que van jugar ahir no van tenir gaire sort i van acumular dues noves derrotes. El Llagostera tenia una sortida difícil al camp del líder de la categoria, el Còrdova, que va fer valer la seva superioritat i es va imposar per 2-0. Xisco va avançar els locals al minut 32 i Víctor Pérez va sentenciar en el temps afegit uns visitants que van acabar jugant amb nou jugadors per les expulsions d'Aimar i Giva. Amb aquesta derrota, l'equip llagosterenc es manté en el descens. També va perdre el Girona, i ho va fer a Montilivi davant de l'Elx per 0-1. El visitant Sergio León va convertir un penal al minut 17, l'únic gol del partit. L'altre equip català de la competició, el Gimnàstic de Tarragona, juga avui a les 17 hores al camp del Leganés, en què intentarà mantenir-se en zona de promoció d'ascens.