La selecció catalana infantil, que té a les seves files el manresà Marc Peñarroya (del CBiUM), l'olesà Pol Mulió (del FC Barcelona) i l'urgellenc Bernat Sabrià (Sedis), va iniciar el campionat d'Espanya de la categoria amb un còmode triomf davant el combinat de Múrcia, que va derrotar per un resultat de 59-74.

La selecció catalana va dominar des del principi, i a la mitja part ja guanyava per quinze punts (30-45). En la segona meitat el conjunt de Fernando Peña va poder mantenir la renda per imposar-se amb claredat. Pel que fa als tres jugadors de les nostres comarques, Mulió va ser el més destacat, ja que va anotar cinc punts, va capturar nou rebots i va donar tres assistències en els prop de vint minuts que va jugar. Per la seva banda, Peñarroya només va poder agafar dos rebots en setze minuts i Sabrià en va capturar tres en els menys de cinc minuts que va ser a la pista.

En la jornada d'avui els catalans s'enfrontaran a Andalusia (12 hores) i a la Comunitat Valenciana (19.30 h), mentre que el darrer partit de la primera fase serà demà a les 15.30 hores davant el combinat de Castella i Lleó.