En l'any del debut a la Divisió d'Honor femenina i de la commemoració dels 50 anys d'atletisme femení a Manresa, les noies de l'Avinent CA Manresa han aconseguit una destacada novena posició en el rànquing estatal de la Federació Espanyola d'atletisme, segons les posicions assolides per les atletes en les diferents competicions del 2015 en les categories: absoluta, promesa, júnior, juvenil i cadet. En aquesta classificació hi ha inclosos 349 clubs i el CAM ha sumat 4.032 punts. Només han quedat davant de l'Avinent CA Manresa entitats del potencial del Playas Castelló, ADA Marathon de Madrid, AACatalunya, FC Barcelona, València Terra i Mar, Pamplona At. Simply Scorpio 71 i Cueva de Nerja.

En el mateix apartat femení, i desglossat per edats, el CAM absolut ha quedat dotzè entre 268 clubs; el promesa, vuitè entre 189; el júnior, cinquè entre 203; el juvenil, trenta-vuitè entre 219; i el cadet, novè entre 213.

En la classificació conjunta masculina i femenina, l'entitat manresana s'ha situat en una destacada onzena plaça entre 480 clubs. Només comptant els nois, l'Avinent ha estat vint-i-dosè en el còmput de totes les categories entre 413 entitats. Per edats, l'equip absolut masculí ha quedat trenta-novè de 283 clubs; el promesa, vint-i-quatrè de 204, el júnior, setzè de 216; el juvenil, vint-i-sisè de 228; i el cadet, sisè de 221.