L'Arsenal va segellar ahir amb més patiment de l'esperat el seu accés a la quarta ronda de la Copa d'Anglaterra (FA Cup) després de derrotar a casa al Sunderland per 3-1. El vigent campió va rebre a l'Emirates Stadium a un rival de la Premier League, un Sunderland que, tot i això, està més pendent de sortir dels llocs de descens que de la Copa.

Arsene Wenger va donar descans a molts titulars i va apostar per alguns dels seus futbolistes menys habituals com els defenses Gabriel Paulista i Kieran Gibbs, el migcampista Calum Chambers o els atacants Joel Campbell, Alex Iwobi i Theo Walcott. Van començar molt bé els Black Cats, que van silenciar l'Emirates passat el primer quart d'hora de joc després que l'holandès Jeremain Lens aprofités un error de Koscielny per afusellar la porteria dels gunners.

Però als 25 minuts Campbell va aconseguir l'empat en empenyer al fons de la xarxa una bona passada de la mort de Walcott. A la segona meitat, amb l'entrada d'Arteta i Ramsey els locals van millorar. Aquest últim va anotar el 2-1 al 72, després d'una gran passada de Bellerín, i tres minuts després Giroud va sentenciar en aprofitar una altre passada del lateral català.