El Catalana Occident Manresa júnior va caure derrotat a la complicada pista de l'Hospitalet per deu punts de diferència (67-57) i inicia la segona fase del campionat de Preferent amb mal peu.

En el primer quart els manresans van sortir molt fluixos en defensa, i aquesta situació la va aprofitar un equip local molt encertat en el llançament exterior per acabar el període inicial deu punts per sobre en el marcador (21-11). En el segon quart els bagencs seguien sense reaccionar i els de l'Hospitalet de Llobregat van seguir ampliant la diferència fins al 39-19 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

A la represa els visitants es van posar les piles i van reaccionar gràcies a l'encert en el triple. En el darrer quart el CBiUM es va posar a només cinc punts per sota, però van fallar molts tirs lliures i això els va impedir lluitar pel triomf.