El Dominion Bilbao Basket, rival de l'ICL Manresa en la propera jornada de la lliga Endesa, rep avui el Banvit turc en la segona jornada del seu grup del Top-32 de l'Eurocup, la segona competició europea a nivell de clubs. Els bilbaïns van vèncer en la jornada inicial a la pista del Ratiopharm Ulm amb facilitat i venen d'una treballada victòria a la lliga a la pista del CAI Saragossa. Un triomf avui, a partir de les 20.30 hores, segurament deixaria els bascos empatats amb el Bayern de Munic, que juga derbi a casa contra el mateix Ulm, al capdavant del grup G d'aquesta segona fase.

Hi ha tres equips més de la lliga espanyola que disputen aquesta competició. El València Basket vol seguir la seva línia imparable de 25 victòries consecutives en totes les competicions a la pista de l'Oldenburg, que va guanyar el primer partit a Llemotges. Ahir, els francesos van perdre contra el PAOK per 88-75.

Els altres dos equips van perdre en el debut. El CAI, apallissat a la pista del Galatasaray, rep avui els hongaresos del Solnoki, que van derrotar el Dinamo de Sàsser en el primer partit d'aquesta ronda. Per la seva banda, l'Herbalife Gran Canària té un llarg desplaçament a la pista del Hapoel Jerusalem després d'haver caigut a casa davant de l'Estrasburg.