L'equip del Sallent s'ha reforçat amb el sallentí Albert Ribera, que prové del Manresa, on darrerament no tenia gaires oportunitats de jugar. Es tracta d'un migcampista ofensiu amb un bon tracte de la pilota i destre a pilota parada.

La incorporació d'Albert Ribera ha de compensar en certa forma les nombroses baixes que té el conjunt sallentí. Precisament, per al partit de demà amb Les Franqueses a casa (16 h), a més a més de les absències que arrossega per lesió, té sancionats quatre jugadors, Sabatés, Cristian Martín, Carles Pla i Horneros, en relació amb el polèmic partit de dissabte al camp del Vic-Riuprimer. Els sallentins, tot i trobar-se a la zona mitjana amb 20 punts, és a només tres de les posicions de descens.

El Gironella, per la seva part, que lluita per la permanència amb una bona ratxa en els darrers enfrontaments, té un duel complicat al seu camp davant un dels capdavanters, el Cardedeu (16 h). El Joanenc mirarà de treure el cap a la classificació (ara és el cuer) en la seva visita demà a Sabadell per enfrontar-se al Can Rull (12.15 h).