El Catalana Occident Manresa júnior es va endur una victòria contundent a la seva pista davant el Formatges Betara Bàsquet Olost, que va caure derrotat per un resultat final de 71-49.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, tal com demostra el marcador al final del mateix (13-10). En el segon període els jugadors manresans van pressionar en defensa i van col·lapsar completament el seu rival, però el desencert en el tir lliure els va impedir agafar un avantatge més gran de nou punts a la mitja part de l'enfrontament (28-19).

En el tercer quart els olostencs van fer un parcial inicial de 0-8, però els jugadors bagencs van reaccionar ràpidament i van poder sentenciar el duel ja en el tercer quart del duel gràcies al seu encert en el llançament exterior.