L'expivot del Bàsquet Manresa Sherron Mills va perdre la lluita amb l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i va morir a Baltimore (Estats Units), on residia actualment, als 44 anys. Aquests darrers mesos, la família de Mills havia engegat una campanya a través d'Internet per recaptar fons i ajudar a abonar el tractament d'una malaltia que té la seva incidència en les cèl·lules nervioses i amb un pronòstic que és invariablament fatal.

Mills, nascut a Maryland, es va formar a la Universitat de Virginia Commonwealth i va ser escollit, en la segona ronda del draft NBA, pels Minnesota Timberwolves, però no hi va arribar a jugar. Va estar dues temporades al Gravelines de la lliga francesa, una altra al Siena italià i dues més al Galatasaray turc.

L'any 1998-99 (el curs següent al títol de la lliga ACB) Mills va jugar a l'aleshores TDK Manresa, i va fer bones mitjanes de 15 punts i de 8 rebots, jugant també l'Eurolliga. La temporada següent (1999-00) va fitxar pel Baskonia. Amb passaport turc, el seu cas va obrir la porta als comunitaris B. Es va retirar arran d'una greu lesió de tíbia i peroné.