L'Espanyol va començar ahir la seva nova etapa econòmica, personalitzada en la figura de l'empresari xinès Chen Yansheng, amb la dimissió del director esportiu de l'entitat, Òscar Perarnau. Després de dinou anys treballant per a l'ens, Perarnau farà avui una roda de premsa per explicar els motius de la decisió, que ahir va dir que eren personals i que arriben just després que el grup Rastar hagi comprat el 54% de les accions del club blanc-i-blau i que hagi promès que l'entitat no haurà de vendre jugadors per necessitat.

Presentat pel màxim accionista del club, Daniel Sánchez Llibre, Chen va augurar un gran futur a l'entitat catalana. Qüestionat per si el club estaria sanejat i a la Lliga de Campions d'aquí a tres anys, el magnat es va mostrar ambiciós: "espero que siguin menys de tres anys, tot i que hi ha l'entrenador present i no el vull pressionar".

El xinès és el segon president estranger de l'Espanyol després de l'uruguaià Manuel Allende, entre el 1918 i el 1919, i es va mostrar comprensiu amb les reticències d'alguns aficionats blanc-i-blaus. Així, va dir que "espero que ens donin temps. Amb el suport de Rastar volem arribar a un graó superior" dins del rendiment de l'equip, que ara mateix entrena Constantin Galca.

Respecte dels possibles fitxatges en el mercat d'hivern, davant de la sortida més que possible de Caicedo, va dir que "el club té un bon equip tècnic i ja estan treballant en aquest punt. La nostra inversió és a llarg termini i volem donar el màxim suport" a l'entitat espanyolista.