El Barça recupera avui Messi però farà descansar Neymar. El brasiler té molèsties musculars i no va viatjar ahir a Màlaga, on avui a la tarda el seu equip intentarà vèncer per no perdre de vista l'Atlètic de Madrid, que demà rep el Sevilla. El brasiler, a més, té quatre targetes grogues a la lliga i, d'aquesta manera, s'assegura que no es perdrà, per motius disciplinaris, el partit contra l'Atlètic de Madrid de dissabte vinent.

Els blaugrana també tenen problemes en defensa. Piqué complirà un partit de sanció perquè va veure la cinquena targeta groga diumenge passat i Jordi Alba continua de baixa per una lesió muscular. Amb la no presència de Neymar, caldrà veure si l'entrenador pensa en Arda per acompanyar Suárez i Messi i dóna l'oportunitat a Munir.

Els fitxatges, en segon terme

Del partit d'avui, Luis Enrique va dir ahir que és "vital per continuar depenent de nosaltres. El Màlaga és un dels rivals que més ens ha costat de guanyar, sempre ens ha generat ocasions de gol i problemes a l'hora de desenvolupar el nostre joc d'atac. Conec bé el seu entrenador, Javi Gracia, vam ser companys de la selecció sub-21. És un entrenador meticulós i coneix perfectament quines coses poden afectar el nostre joc".

Luis Enrique es va queixar del calendari "atroç" al qual s'ha de sotmetre la seva plantilla durant els mesos de gener i febrer, "però és així i cal acceptar-ho". No va parlar, en canvi, de les possibles i sembla que encallades arribades de Nolito i Denis Suárez en el present mercat d'hivern, ja que els fitxatges "no em preocupen gens". Ahir, per cert, l'entitat va informar de la cessió del davanter del Barça B Dongou al Saragossa.

Gracia, prudent

Per la seva banda, Javi Gracia va explicar que "el Barça és un equip que saps a allò que juga, però la dificultat no és saber-ho, sinó sorprendre'ls. Contra ells hem fet sempre partits similars i la nostra feina és buscar matisos que facin el partit diferent". Els malaguenys tindran la baixa d'Amrabat, traspassat al Watford.