El nou Reial Madrid de Zinedine Zidane va trencar la seva ratxa de victòries consecutives (dues) en el seu primer desplaçament. Els blancs, que ahir anaven vestits d'un gris que es confonia per televisió amb la indumentària dels jugadors locals, van dominar durant gairebé els noranta minuts i van tenir prou ocasions per endur-se els tres punts, però van tenir una ineficàcia ofensiva gairebé absoluta i el gol que van fer, va arribar després d'un fora de joc.

El Betis, que amb Juan Merino a la banqueta mossega més que amb Pepe Mel, va sortir pressionant molt i va treure petroli al minut 7. Rubén Castro va posar a prova Keylor Navas amb un xut per l'esquerra. El rebot va caure a Fabián Ruiz, que va lluitar amb Pepe per una pilota i anar morta als peus de Cejudo, que va etzibar un fort tret que va entrar gairebé per l'escaire dret de la porteria blanca.

A partir d'aquest moment el Madrid va atacar, però sense gaire perill a la porteria d'un Adán que només va haver d'intervenir per aturar un fluix cop de cap d'Isco. També és cert que el col·legiat hauria pogut assenyalar un clar penal de Petros, que va xafar Benzema.

Setge absolut

La segona part va ser d'assalt total a la porteria d'Adán, intensificat amb l'entrada d'un Carvajal que va aportar profunditat. El gol va arribar en una acció en què Kroos va filtrar la pilota per a James, qui, en fora de joc, va donar la passada de la mort a Benzema. El mateix francès hauria pogut fer el segon en una rematada de taló que va aturar Adán, qui abans ja havia salvat un gol a James. Zidane va retirar el colombià del camp i el Madrid es va apagar en atac. De fet, l'àrbitre es va empassar un penal de Varane a Dani Ceballos i l'última ocasió va ser per a Rubén Castro, però el seu xut va anar fora per molt poc.